Nie ma czym się przejmować bo teraz to niech martwi się ten co takiego kredytu udzielił? Bo ja nie mam z czego spłacać i na dodatek nie mam majątku który można byłoby sprzedać. Widziały gały komu kredyt dawały. Nie zapominajmy że pierwszym i najważniejszym żyrantem jest pośrednik i to on w pierwszej kolejności powinien być pociągnięty do spłaty kredytu. W tym przypadku Biuro Doradztwa Kredytowego.
Mojej koleżance chciała kredyt dzisiaj wcisnąć widziałam ta umowę drobnym druczkiem było wszystko napisane ledwo odczytalam co tam pisze a najlepsze było ze to wgl się nie zapytała czy koleżanką chce kredyt w jakiej wysokości i pomimo tego ze nie pracuje chciała jej wcisnąć oszusty !!!!
Najlepiej płakać i narzekać po wszystkim ,ale jak pieniążki dostanie się do ręki czy na konto to rzadzimy. Branie tylu kredytów naraz i nie zastanowienie się co będzie dalej to przesada. Ludzie czy wy w ogóle myślicie i czy macie mózgi? .
Działalność placówki bada prokurator a dziś jeszcze udzielają kredytów??? Masakra powinni ich pozamykać !!!
Stało się niestety , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , umowa z tymi chachmetami jest w trakcie umorzenia... No cóż następnym razem poczekam na oferty z normalnych banków. Na całe szczęście kredytu nie wziąłem.
Podobna afera jest w Bełchatowie. Kobieta, która prowadzi punkt doradztwa bierze chwilówki na obcych ludzi, którzy dowiadują się o tym dopiero, kiedy komornik wchodzi im na konta. Kilkadziesiąt poszkodowanych osób, sprawa w sądzie i prokuraturze, a winna bawi się za cudze pieniądze. Podobno w Piotrkowie ma drugi punkt kredytowy. Uważajcie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!