metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga09.08.2016 10:50

Nie ma czym się przejmować bo teraz to niech martwi się ten co takiego kredytu udzielił? Bo ja nie mam z czego spłacać i na dodatek nie mam majątku który można byłoby sprzedać. Widziały gały komu kredyt dawały. Nie zapominajmy że pierwszym i najważniejszym żyrantem jest pośrednik i to on w pierwszej kolejności powinien być pociągnięty do spłaty kredytu. W tym przypadku Biuro Doradztwa Kredytowego.

36

ja ~ja (Gość)09.08.2016 10:57

Mojej koleżance chciała kredyt dzisiaj wcisnąć widziałam ta umowę drobnym druczkiem było wszystko napisane ledwo odczytalam co tam pisze a najlepsze było ze to wgl się nie zapytała czy koleżanką chce kredyt w jakiej wysokości i pomimo tego ze nie pracuje chciała jej wcisnąć oszusty !!!!

12

gość ~gość (Gość)09.08.2016 11:03

Oszukańce jak tak można tak . Naciągacze i manipulanty...

12

kredycik ~kredycik (Gość)09.08.2016 11:14

Najlepiej płakać i narzekać po wszystkim ,ale jak pieniążki dostanie się do ręki czy na konto to rzadzimy. Branie tylu kredytów naraz i nie zastanowienie się co będzie dalej to przesada. Ludzie czy wy w ogóle myślicie i czy macie mózgi? .

85

gość ~gość (Gość)09.08.2016 11:19

Działalność placówki bada prokurator a dziś jeszcze udzielają kredytów??? Masakra powinni ich pozamykać !!!

43

gość ~gość (Gość)09.08.2016 11:21

Dokladnie dlaczego nadal udzielaja kredytow jakby nigdy nic.Szok

20

Naiwniak ~Naiwniak (Gość)09.08.2016 11:24

Stało się niestety , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , umowa z tymi chachmetami jest w trakcie umorzenia... No cóż następnym razem poczekam na oferty z normalnych banków. Na całe szczęście kredytu nie wziąłem.

32

afera ~afera (Gość)09.08.2016 11:53

Podobna afera jest w Bełchatowie. Kobieta, która prowadzi punkt doradztwa bierze chwilówki na obcych ludzi, którzy dowiadują się o tym dopiero, kiedy komornik wchodzi im na konta. Kilkadziesiąt poszkodowanych osób, sprawa w sądzie i prokuraturze, a winna bawi się za cudze pieniądze. Podobno w Piotrkowie ma drugi punkt kredytowy. Uważajcie.

40

xI ~xI (Gość)09.08.2016 11:55

podobno jutro (środa), ma być o tym w Interwencji :)

22

gość ~gość (Gość)09.08.2016 12:19

W Łodzi tez jakis czas temu byla podobna afwra .

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat